22 de novembre del 2011

2a publicació

Aquest més hem estat fent força més feina al taller del nostre institut, i la prova n'és que ja portem 18 treballs plàstics sense comptar els opcionals. Personalment crec que tot el grup estem fent una molt bona feina en totes les tècniques proposades, ja que cadascú és capaç de crear el que li passa pel cap amb cada tècnica, fent que hi hagi una diversitat d'obres molt gran.
Aquest cop he decidit posar-vos una imatge d'una tècnica molt utilitzada en el segon cicle d'educació infantil. Recordo haver fet un dibuix de globus de colors amb aquesta mateixa tècnica quan feia P4 a l'escola.
La tècnica s'anomena "Vitrall" i consisteix en fer un dibuix senzill en una cartolina. Més tard, algunes de les seves parts es buidaran amb punxó, i als espais buits s'hi enganxarà paper de cel·lofana per la part de darrera.
L'efecte visual és molt bonic, i permet que els nens experimentin amb papers de diferents textures i colors.

Aquesta és la meva mostra:

Espero que us agradi, fins la pròxima!

Alba Martínez
22.11.2011

1a publicació

Aquestes setmanes hem estat treballant força al taller d'Educació Infantil, aquí en teniu una mostra! 
Aquesta imatge és de la segona tècnica, una bona tècnica per aprendre quins són els colors primaris i com fer les barreges per aconseguir el to que vulguem. Està fet amb llapis de colors barrejant únicament els colors primaris: blau, groc i magenta.


Aquí tenim una mostra d'un dels treballs en grup que hem hagut de fer. El treball consistia en idear una activitat plàstica per una determinada edat, aquesta que veieu és per fer en un grup de 18-24 mesos. 
Consisteix en fer un mural de la mascota de la classe, la tortuga Tula. Els nens pintaran trossos de cartolines amb pintura marró i esponges, i a l'acabar es muntarien en un dibuix d'una tortuga, de manera que tots haguessin col·laborat en pintar-la.



Alba Martínez
28/10/2011